LPG – ENDERMOLOGIE

LPG® endermologie biedt een 100 % natuurlijk alternatief voor medische ingrepen.

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen
(rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).
De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten,
op een natuurlijke en pijnloze manier.

ENDERMOLOGIE

HET IS EEN VERBINTENIS

VOOR

Een schoonheid die bij ons past. NATUURLIJK. GEZOND. DUURZAAM. Een slimme strategie ZONDER RISICO’S, ZONDER BIJWERKINGEN, in een zinvolle strijd om de onesthetische gevolgen van de tand des tijds te vertragen.

TEGEN

De overvloed aan agressieve, onnatuurlijke technieken, met onzekere resultaten en mogelijke complicaties, een stereotiepe, kunstmatige schoonheid, een zinloze strijd tegen de tand des tijds.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE SESSIE

Als een echte fitness voor de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op.

MEER INFORMATIE

LICHAAMSVERZORGING

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF
DE DERDE SESSIE

Het nieuwe brevet endermologie® combineert de doeltreffende werking van zijn gepatenteerde technologieën voor een intensere en snellere huidstimulatie.

MEER INFORMATIE

LITTEKENBEHANDELING

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELMETHODE

Endermotherapie is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades opheft en ervoor zorgt dat de bloed- en lymfecirculatie sterk verbeteren.

MEER INFORMATIE
#ZonderInjectie #ZonderSnijden #ZonderRisico
#ZonderBijwerkingen #WetenschappelijkBewezenResultaten

Omdat we de meest ernstige weefselaandoeningen (littekens, fibrose, lymfoedeem, brandwonden, …) behandelen en bindweefsel al meer dan 30 jaar lang onderzoeken, geloven we in de intrinsieke eigenschappen van de huid.

0 risico. 0 bijwerkingen. Altijd resultaten.

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan: de productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, vloeistofuitwisselingen opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking.
Onze endermologie®-techniek werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename en veilige manier gebruik te maken van dit natuurlijke potentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid.

TECHNOLOGISCHE INNOVATIE

VOOR SCHOONHEID

Onze gepatenteerde technologieën zijn het resultaat van permanente onderzoeken die worden uitgevoerd door onze ingenieurs, onze onderzoekers in een COMITÉ VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK, onze duizenden beoefenaars wereldwijd. Onze technische expertise is altijd bedoeld om de gezondheid en schoonheid op een natuurlijke manier te verbeteren, met respect voor de ecologie van de huid en de fysiologie van het menselijk lichaam.

BOEK VANDAAG NOG JOUW AFSPRAAK