RAINPHARMA

In 2006 ontstond het plan om eerlijke, no-nonsens producten op de markt te brengen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Onze eisen lagen zo hoog dat het tot 2010 duurde eer de eerste producten van de band rolden. Na state of the art orthomoleculaire voedingssupplementen lanceerden we de RainPharma shakes, een gamma kwalitatieve eiwitshakes. Een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgden.
We maken onze producten met heel veel passie en hopen oprecht dat je evenveel plezier beleeft aan het gebruiken ervan.
RainPharma is made in Belgium. Zowel de productie als ontwikkeling van de producten gebeurt in België door een multidiscipliniar team van topexperten. Hocus pocus-ingrediënten of overdreven claims zijn niets voor ons en we houden onze producten graag betaalbaar zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Wijt het aan onze Belgische nuchterheid.

RAINSHAKES

VERANTWOORDELIJK GEWICHTSVERLIES & GEZONDE HUID

Iedereen die streeft naar een gezond gewicht, gericht op het behouden van zijn gewicht of het zoeken naar een gebalanceerde snack, kan rekenen op onze eiwitshakes. Ze maken ook deel uit van onze huidverzorgingsprogramma’s. De RainShakes zijn de puurste en meest hoogwaardige eiwitshakes op de markt. Zal het Blissful Banana, Raw Chocolate of Milk & Cookies zijn? De keuze is aan jou.

ONTDEK DE SHAKES

SUPPLEMENTEN

ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Een jeugdige huid en meer energie beginnen met wat je eet. De meeste mensen hebben extra vitamines en mineralen nodig. De voedingssupplementen van RainPharma zijn gemaakt van de beste kwaliteit actieve ingrediënten, die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen.

NAAR VOEDINGSSUPPLEMENTEN
BOEK EEN AFSPRAAK MET EEN EXPERT