HYPOXITRAINER

HYPOXI

DRUKKAMER

In de drukkamer van de hypoxi S-120 die vanaf de grond tot aan het middel reikt wordt het weefsel vanaf de heup geactiveerd. Hypoxi therapie is gebaseerd op wetenschappelijke principes en methodes. Hypoxi heeft een technologie ontwikkeld voor het aanpakken van cellulitis, hardnekkig opgeslagen vetzuren en een zwak bindweefsel in de probleemzones van het lichaam.

Terwijl er in de hypoxi S-120 op een rustig tempo wordt gefietst wisselen vacuüm en compressie elkaar af waardoor een constante afvoer van vetzuren wordt bevorderd. Hierdoor zal vet sneller verbranden en cellulite verminderen of verdwijnen.

Een eerste hypoxikuur duurt 4 weken, waarin u 3x per week 30 minuten fietst. Na een hypoxidag heeft u 1 rustdag. Er wordt gefietst in ruim vallende kleding.

MAAK EEN AFSPRAAK

HYPOXI

OPTIMAAL RESULTAAT

Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het van belang op de dag van de hypoxi training een voedingsvoorschrift te volgen. Alleen op de dag van training moeten de koolhydraten en de eiwitten apart worden gegeten.
Voor de training moeten er koolhydraten worden gegeten. Deze zijn nodig om de vetzuren te kunnen verbranden.
Na de training moeten er eiwitten worden gegeten om het effect van de hypoxi training zo lang mogelijk te laten nawerken.
Verder de gehele dag voldoende groenten en fruit eten en minimaal 2 liter water drinken.

hypoxi resultaat afslanken
hypoxi dermologie

HYPOXI

COMBINATIE MET VACUMASSAGE OF LYMFEDRAINAGE

Om de behandeling te verdiepen en sneller resultaat te krijgen kunt u de Hypoxitrainer S-120 combineren met Vacumassage. De Vacumassage is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cuppingmassage. Uw behandeling bestaat dan uit een Vacumassage met aansluitend Hypoxitrainer S-120.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK