endermologie® gezichtsbehandelingen

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie

Als een echte fitness voor de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op.

  • + 80%   Hyaluronzuur*

  • 70%   Verstevigde huid*

  • 87%   Gladgestreken rimpels*

  • x 2   Stralende teint*

* HUMBERT P. et al. Klinische interventies in Aging 2015: 10,1-17.

GEZICHTSVERZORGING

DE RIMPELS VULLEN

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

DE HUID VERSTEVIGEN

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

BOEK VANDAAG NOG JOUW AFSPRAAK