HYPOXI dermologie HDC set

HYPOXI

DRUKKOSTUUMS

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Er wordt gewerkt met 400 massagepunten op de huid van buik, dijen en zitvlak. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind. De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd. De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan.
Het is ook zeer effectief als een lymfedrainage. Onderzoek wijst uit dat Hypoxi Dermologie één van de beste lymfedrainages is omdat je er volledig afgesloten in zit.

hypoxi dermologie
hypoxi dermologie

HYPOXI

NATUURLIJKE GENEESWIJZE

Hypoxi Dermology is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cupping massage. Dit wordt al eeuwen gebruikt om het metabolisme en het zelfhelingsproces te activeren. Hypoxi heeft dit principe geadopteerd, ontwikkeld en verbeterd met de modernste technieken. Onderzoek en ervaring wereldwijd zijn het bewijs van het resultaat die je met Hypoxi Dermologie verkrijgt.

MAAK EEN AFSPRAAK