HYPOXI

De Hypoxi therapie is het nieuwste in de strijd tegen cellulitis en de overtollige kilo’s.
Het principe van de Hypoxi therapie is een vet verbrandingstraining gecombineerd met een gerichte vacuüm behandeling, ideaal om te vermageren.
Resultaat: 1 maat minder in 1 maand (12 trainingen).

HYPOXI

VOOR EEN STEVIGE HUID

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld.
De huid en meer bepaald vorm en de teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. Hypoxi therapie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid.
Het herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren.

HYPOXI

VOOR SLANKE BENEN

Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. HYPOXI is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzaam. Hypoxi therapie garandeert slanke en strakke billen.

HYPOXI

VOOR EEN VLAKKE BUIK

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de buikstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik.

BOEK VANDAAG NOG JOUW AFSPRAAK