endermologie ® behandelingen man

Of het nu gaat om leeftijd, levensstijl of erfelijkheid, elke man is anders en heeft specifieke verzorgingsrituelen nodig. Als huid- en slankheidsexpert met meer dan 30 jaar ervaring, stelt LPG® verschillende esthetische en anti-aging oplossingen voor die speciaal gericht zijn op mannen.

De behandelingskoppen, gepatenteerd door LPG® en uitgerust met de nieuwste technologie sturen signalen naar de huidcellen, wat op die manier zorgt voor ongelofelijke resultaten.

GELAAT MAN

Ontdek ons aanbod van endermologie®-gezichtsverzorgingen voor mannen. Ze helpen je aan een gezonde teint, gaan vermoeidheid en rimpels tegen en verbeteren de gelaatstrekken en de kwaliteit van de huid.

LICHAAMSBEHANDELING

Eliminatie van ongewenste vetten, versteviging van de huid, ontspannende of ontgiftende verzorgingen zijn enkele van de endermologie®-lichaamsverzorgingen die speciaal zijn ontwikkeld voor mannen, met bewezen efficiëntie en snelle resultaten.

ZORG DRAGEN VOOR UZELF

Laat uw keuzes in cosmetische verzorging niet meer aan het toeval over!

ZORG DRAGEN VOOR UZELF IS ÉÉN DING,
MAAR DE JUISTE TECHNIEKEN GEBRUIKEN EN DE JUISTE PRODUCTEN KIEZEN IS NOG IETS ANDERS.

Dat is waarom wij u ook graag ons advies aanbieden die u eenvoudig en duidelijk zullen begeleiden in de keuze van uw producten en in de manier waarop ze worden toegepast.
Neem de tijd om een verzorgingsprogramma, een welzijnsverzorging, een endermologie-verzorging voor het gelaat of het lichaam te volgen. Wij, als professionals, zijn er om u te begeleiden, u advies te geven en u te verwennen.

BOEK VANDAAG NOG JOUW AFSPRAAK