HYPOXI VACUNAUT

HYPOXI

VACUNAUT VACU SET

Vermoeiende sit-ups zijn nu iets dat behoort tot het verleden. De resultaten die de vacunaut van Hypoxi bereikt, overstijgen die van conventionele cardiotraining. De serie drukkamers in het vacunaut kostuum passen variërende hoge en lage druk toe rond de buikstreek. Deze unieke therapie stimuleert in hoge mate de bloed circulatie rond de buik. Deze training kan plaats vinden op een loopband of op een home trainer. Vetten op de buik zijn niet alleen een esthetische kwestie maar ook een belangrijk punt in een groter wordend gezondheidsprobleem! Veel mensen hebben het probleem dat er op heup en buik vetrollen ontstaan, en die zijn moeilijk weg te krijgen. De beslissende factor bij de vetafbraak is het bloed, het enige transportmiddel van energie in het lichaam.
Vet wordt op plaatsen met goede doorbloeding veel sneller afgevoerd dan op plaatsen met een slechte doorbloeding. Wetenschappelijke studies en praktische ervaring tonen het aan: probleemzones zijn met traditionele methodes niet gericht te behandelen. Zelfs consequente training samen met een dieet bereiken vaak niet het gewenste resultaat.

MAAK EEN AFSPRAAK

HYPOXI

VACUNAUT TRAINING

De training vindt plaats in het vacunautpak op de fiets of de loopband. In de buik en heupzone van het vacunautpak bevinden zich 122 cellen die afwisselend vacuüm en druk produceren.De wisseling van vacuüm naar druk tijdens de training zorgt voor een reflex van spiercontracties.

Terwijl er op een redelijk tempo wordt gefietst of gewandeld zuigt de onderdruk het bloed in het betreffende huid en vetweefsel, waar het van de benodigde hoeveelheid vetzuren wordt voorzien. De wisseling van onderdruk naar druk versnelt de afvoer van het van vet voorziene bloed naar de trainende spieren. Daar worden de vetzuren als brandstof voor de beweging verbrand.

Door de voortdurende herhaling van dit proces wordt tijdens de gehele training vet exact daar afgebroken waar het zonder vacunaut niet mogelijk is. Tevens worden de spieren in buik en heupzone automatisch meegetraind.

Deze manier van trainen is zeer geschikt voor:

  • dames met een buikje (bv na een zwangerschap)
  • heren met een welvaartsbuik

HYPOXI

VACUNAUT KUUR

Een eerste vacunautkuur duurt 4 weken, waarin u 3x per week 30 minuten fietst. Na een vacunautdag heeft u 1 rustdag. Onder het vacunautpak wordt een strak (wielrenners)broekje en een strak shirt met mouwen gedragen.

Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het van belang op de dag van de vacutraining een voedingsvoorschrift te volgen. Alleen op de dag van training moeten de koolhydraten en de eiwitten apart worden gegeten.
Voor de training moeten er koolhydraten worden gegeten. Deze zijn nodig om de vetzuren te kunnen verbranden.
Na de training moeten er eiwitten worden gegeten om het effect van het vacunautpak zo lang mogelijk te laten nawerken.
Verder de gehele dag voldoende groenten en fruit eten en minimaal 2 liter water drinken.

BOEK VANDAAG NOG JOUW AFSPRAAK